Ce produse sunt în cutiuta Mami te iubeste!?
Selectăm produse pentru bebelusi si mamici pentru cutiuta Mami te iubeste!. Kitul oferă cele mai bune branduri și produsele must-have ale momentului. Cutiuta Mami te iubeste! include deasemenea un mini abonament pentru trei numere ale revistei Mami.

De unde pot afla informații despre produsele Mami te iubeste!?
Poți găsi descrierile produselor în cutiuta Mami te iubeste!. Poți căuta detalii în plus pe site-urile brandurilor respective pentru mai multe informații despre produse.

Unde trimiteți cutiuta Mami te iubeste!?
Cutiuta Mami te iubeste! va fi trimisa la adresa indicată de tine, oriunde în România. După finalizarea comenzii, adresa de livrare nu mai poate fi modificată.

Pot comanda cutiuta Mami te iubeste! la o adresă diferită de adresa de facturare?
Desigur, poți primi cutiuta Mami te iubeste! la o adresă de livrare diferită. Atunci când comanzi, pe lângă adresa de facturare te rugăm să introduci adresa de livrare dorită.

Pot comanda cutiuta Mami te iubeste! în străinătate?
Achiziționarea și transportul cutiutei Mami te iubeste! sunt momentan disponibile numai pe teritoriul României.

Ce fac în cazul în care livrarea sau produsele sunt deteriorate?
Cutiuta Mami te iubeste! este verificata înainte de transport. În cazul în care, totuși, se întâmplă ca întregul kit sau unele produse să fie deteriorate, poți trimite un email la [email protected], pentru a rezolva problema cât mai rapid.

Ce modalități de plată sunt necesare pentru achiziționarea cutiutei Mami te iubeste!?
Pentru achiziționarea cutiutei Mami te iubeste! sunt disponibile 2 tipuri de plăți: plata la livrare și plata prin card (Visa și Mastercard).

Când voi primi factura?
Factura va fi livrată odată cu cutiuta Mami te iubeste!.

Nu ai primit un răspuns la cererea de contact?
Mami vrea să fii mereu mulțumită. Pentru a ne contacta, trimite un email la [email protected] sau apelează-ne la numerul de telefon 0372-106000,  între orele 10:00 și 17:00, de luni pana vineri (cu excepția sărbătorilor legale).