Prelucrarea datelor cu caracter personal

Burda Romania este inregistrata in Registrul de evidenta a prelucrarilor de date cu caracter personal sub numarul 3081 si se obliga sa respecte intocmai prevederile Legea nr. 677/2001 care se refera la prelucrarea datelor cu caracter personal.

Categoriile de date personale colectate si prelucrate sunt: numele si prenumele, sexul, data si locul nasterii, datele din actele de stare civila, telefon/fax, adresa (domiciliu/resedinta), e-mail, profesie, loc de munca, formare profesionala, situatie familiala, situatie economico-financiara, date privind bunurile detinute, obisnuinte/preferinte/comportament, imagine, voce, date de geolocalizare/date de trafic.

Atunci cand un Utilizator isi creeaza un cont pe site, va primi comunicari comerciale din partea Burda Romania doar in masura in care si-a dat consimtamantul expres, selectand optiunea corespunzatoare.

Conform Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata, si Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice, Burda Romania va colecta si prelucra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate datele personale furnizate de Utilizatori.

Datele colectate cu privire la newslettere si alerte sunt confidentiale. Burda Romania va putea selecta Utilizatorii carora le va trimite newslettere si alerte.

Scopul colectarii datelor este: informarea utilizatorilor / clientilor (Cumparatorilor) privind situatia contului lor de pe site, informarea utilizatorilor/clientilor privind evolutia si starea comenzilor, evaluarea produselor si serviciilor oferite, activitati comerciale, de promovare a produselor si serviciilor, de marketing, de publicitate, de media, administrative, de dezvoltare, de cercetare de piata, de statistica, de urmarire si monitorizare a vanzarilor si comportamentul consumatorului.

Prin completarea datelor dvs. in formularul de creare de cont si/sau de Comanda declarati ca acceptati neconditionat ca datele dvs. personale sa fie incluse in baza de date a Burda Romania, inregistrata in registrul de evidenta a prelucrarii datelor cu caracter personal sub numarul 3081 si va dati acordul expres si neechivoc ca toate aceste date personale sa fie stocate, utilizate si prelucrate nelimitat teritorial si/sau temporar de catre Burda Romania, afiliatii si/sau Partenerii Burda si ai afiliatilor pentru desfasurarea si/sau derularea de catre Burda, afiliatii si partenerii acestora de activitati cum ar fi, dar fara a se limita la, activitati comerciale, de promovare a produselor si serviciilor, de marketing, de publicitate, de media, administrative, de dezvoltare, de cercetare de piata, de statistica, de urmarire si monitorizare a vanzarilor si comportamentul consumatorului. De asemenea, va dati acordul expres si neechivoc ca aceste date personale sa poate fi transferate (cedate) de catre Burda Romania atat afiliatilor sai precum si altei/altor entitati din tara sau strainatate.

Prin citirea prezentelor Politicii de confidentialitate ati luat la cunostinta faptul ca va sunt garantate drepturile prevazute de lege, respectiv dreptul de informare, dreptul de acces la date, dreptul de interventie, dreptul de opozitie, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale, dreptul de se adresa justitiei in caz de incalcare a drepturilor sale garantate de Legea 677/2001 pentru protecţia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal şi libera circulaţie a acestor date. Totodata, aveti dreptul de a va opune prelucrarii datelor dumneavoastra personale si de a solicita stergerea totala sau partiala a acestora. Burda, afiliatii si partenerii acestora pot notifica utilizatorii/clientii privind ofertele curente prin newslettere, si pot trimite felicitari, cupoane cadou sau alte mesaje speciale.

Burda Romania poate furniza datele dumneavoastra cu caracter personal altor companii cu care se afla in relatii de parteneriat, dar numai in temeiul unui angajament de confidentialitate din partea acestora, prin care garanteaza ca aceste date sunt pastrate in siguranta si ca furnizarea acestor informatii personale se face conform legislatiei in vigoare, dupa cum urmeaza: furnizori de servicii de servicii de marketing, Curierat, servicii de plata / bancare, telemarketing sau alte servicii, alte companii cu care putem dezvolta programe comune de ofertare pe piata a produselor si serviciilor noastre, asigurători.

Informatiile pe care ni le furnizati vor fi utilizate in scopul pentru care le-ati furnizat, pentru a administra, a sprijini si a evalua serviciile noastre si a preintampina incalcarea securitatii, a legii si a termenilor nostri contractuali.

Orice utilizator/client care a furnizat explicit adresa sa de email pe site poate opta pentru stergerea acesteia din baza noastra de date prin formularea unei cereri in acest scop.

Informatiile dumneavoastra cu caracter personal pot fi furnizate si catre Parchet, Politie, Instantele judecatoresti si altor organe abilitate ale statului, in baza si in limitele prevederilor legale si ca urmare a unor cereri expres formulate.

Prin inscrierea in baza de date a Burda Romania, Clientul/Cumparatorul isi ofera consimtamantul expres, in limitele legislatiei in vigoare, de a fi contactat, inclusiv de catre terti, parteneri ai Burda Romania (furnizori de servicii de marketing, alti furnizori de servicii; agentii de stat, guvernamentale sau asociatii din domeniul asigurarilor, atunci cand legislatia specifica prevede acest lucru; alte companii cu care SC Burda Romania SRL poate dezvolta programe comune de ofertare pe piata a Bunurilor si/sau a Serviciilor, etc.)

Prin transmiterea de informatii sau materiale prin intermediul acestui site, in calitate de Client/Cumparator oferiti Burda Romania acces nerestrictionat si irevocabil la acestea, dreptul de a utiliza, reproduce, afisa, modifica, transmite si distribui aceste materiale sau informatii. Sunteti, de asemenea, de acord ca Burda sa poata utiliza liber, in interes propriu, aceste idei, concepte, know-how-uri sau tehnici pe care ni le-ati trimis prin intermediul Site-ului. In sarcina Burda nu se nasc obligatii referitoare la confidentialitatea informatiilor trimise, daca legislatia in vigoare nu prevede alte specificari in acest sens.

Burda Romania nu solicita Utilizatorilor sai prin niciun mijloc de comunicare (telefon/e-mail etc) informatii confidentiale, date despre conturi bancare, parole personale etc. In cazul in care Utilizatorul le divulga unor terti, acesta poarta intreaga responsabilitate pentru actiunile sale. Astfel, in cazuri de divulgare de astfel de date, Burda Romania nu va fi raspunzatoare pentru niciun fel de prejudiciu.